Prop de 1.400 persones surten a una rua presidida pel nou Cabraboc

Al llarg dels darrers dies, Ripollet s’ha vestit per celebrar la festa més boja de l’any. El Carnaval és una convocatòria que mai falla i els ripolletencs han tornat a sortir al carrer per celebrar la festa.
[Al final de la notícia hi ha un àlbum amb més de 100 fotografies]
El dimecres passat, 27 de febrer, es donava el tret de sortida amb la penjada del nou Cabraboc, obra de l’artista Ramon Aumedes, al balcó de la ràdio. Un espectacle que va tornar a comptar amb la participació dels Diables de Ripollet i de la Colla de Gitanes local, que va representar la llegenda del Vell i la Vella per segon any consecutiu.
L’ambient de Carnaval ja es respirava intens el divendres a la tarda, ja que les escoles van organitzar diverses desfilades i alumnes i famílies van sortir amb les primeres disfresses. La festa es va traslladar a la Plaça del Molí on centenars d’infants i famílies van poder jugar, cantar i ballar amb l’actuació de Jordi Tonietti and The Bus Band. Amb la plaça plena d’unicorns, dinosaures, superherois, cowboys i personatges de vídeojocs, entre d’altres, la banda va donar pas al punxadiscos que durant tot el vespre va dinamitzar una festa per als adolescents. El mateix divendres, els paradistes del Mercat Municipal també es van sumar a la festa i es van vestir amb les seves millors disfresses, van decorar les seves parades i van omplir el mercat de música, ball i festa. Des del Centre Cultural també es van sumar a la festa i es van disfressar d’obrers, tot fent referència a les obres que des de fa mesos s’estan fent a l’equipament.
.
.
Però com cada any, el plat fort del Carnaval és la rua de comparses. Enguany han participat a la festa prop de 1.400 persones repartides en 18 comparses. El nou Cabraboc i el Poll Foll van ser els encarregats d’obrir la desfilada acompanyats pels Diables de Ripollet. Tot seguit, la banda de l’Escola de Música posava el ritme disfressats de personatges de Batman. Al llarg de tota la rua, que va tornar a recuperar el sentit original, es van poder veure comparses amb disfresses de Queen, Moulin Rouge, ovelles, mims, titelles, fades, Grease, La Casa de Papel, el monstre de les galetes, zombies o rockers, entre moltes altres. Al final de la rua, la batucada dels Rhythm’n’moyo amb els Grallers de Ripollet van omplir les rambles de ritmes brasilers i van oferir un tancament de festa al parc Gassó Vargas.
.
.
Un cop recuperats de la festa gran, aquest dimarts dia 5 es celebra el Carnaval al Casal d’Avis i el dimecres 6 es farà el tancament del Carnaval. A les 18.30h es farà la despenjada del Cabraboc al Casal de Joves i a les 20h s’organitzarà al parc Rizal la sardinada.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies