El Club Tenis Taula Ripollet encara el final de la lliga en posició d’ascens

Els dos equips sèniors del Club Tennis Taula Ripollet estan complint l’objectiu de la temporada. Després de caure a Primera  l’objectiu era lluitar per retornar  a Divisió d’Honor. Quasi al final de la temporada tant el femení com el masculí tenen opcions d’aconseguir l’ascens.
L’Autoescola Tatchepol va jugar tres partits aquest cap de setmana. Les ripolletenques van jugar contra el Valls del Nord i el Vilablareix, que van acabar amb el mateix resultat (6-0), i va guanyar al CN Sabadell, segon classificat (2-4). Amb aquests resultats encaren en el lideratge els dos últims partits de lliga, i es podrien permetre una relliscada en qualsevol dels dos duels.
Per la seva banda els nois van perdre contra l’Atlètico San Sebastian (1-5) però van guanyar a l’AmicsTerrassa (2-4). Amb encara quatre partits per endavant marxen en la tercera posició amb 24 punts, quatre menys que el líder i dos més que el quart classificat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies