Tribuna: Es trenca la unitat d’acció pel soterrament?

Davant les informacions aparegudes en els mitjans de comunicació i alguns fulls repartits pel bari del Pont Vell que anuncien que un partit polític durà a terme unilateralment una iniciativa parlamentària per a demanar el soterrament de la C-58, el Fòrum Soterrem l’Autopista vol manifestar:
1. Lamentem aquestes iniciatives unilaterals de partits polítics, les quals trenquen la unitat d’acció respecte el tema del soterrament de la C-58 i que vulneren els acords de la Comissió Municipal pel Soterrament que indicaven una acció conjunta dels partits polítics locals i de les entitats.
2. Que en la darrera Comissió Municipal pel Soterrament de l’Autopista, el Fòrum va presentar una proposta de resolució parlamentària a tots els Grups Municipals per tal que l’esmenessin i amb l’objectiu d’elevar-la conjuntament al Parlament de Catalunya per la seva discussió i aprovació.
3. Que a hores d’ara, el Fòrum no ha rebut resposta sobre aquesta proposta de cap grup municipal, per la qual cosa ha demanat una convocatòria de la Comissió Municipal per a recordar-ho i tirar-ho endavant.
4. Que davant aquests antecedents, la iniciativa parlamentària unilateral d’aquest partit polític es manifesta clarament com una maniobra purament electoral per tal de recaptar un grapat de vots. Alhora mostra el poc que li importa la consecució del soterrament de l’autopista, el qual només s’aconseguirà des de la unitat d’acció a Ripollet. Per a ells, la reivindicació del soterrament només és un instrument electoral.
5. Que des del Fòrum dubtem de l’eficàcia d’aquesta iniciativa d’un partit polític. La reivindicació del soterrament té més força si ve recolzada per la unanimitat de les forces polítiques i socials de Ripollet. Una iniciativa partidista la pot malmetre.
6. Per aquest motiu, el Fòrum demana la retirada d’aquesta iniciativa parlamentària, tot fent una crida a la reflexió i a la represa de la unanimitat en la reivindicació d’una solució als impactes de l’autopista al seu pas per Ripollet.
.
Forum Soterrem l’Autopista
Article d’opinió. La REVISTA DE RIPOLLET no es solidaritza necessàriament ni es fa responsable de l’opinió dels col·laboradors
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies