L’ANC ofereix avui una xerrada amb Joan Canadell sobre Consum Estratègic

El Centre Cultural acollirà avui dijous dia 14 a les 20h una nova xerrada organitzada per la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana, Ripollet per la Independència. L’acte comptarà amb Joan Canadell, membre del Secretariat Nacional de l’ANC i cofundador del Cercle Català de Negocis, qui parlarà sobre la iniciativa Consum Estratègic. Aquesta proposta de l’ANC vol donar efectivitat real a la proclamació de la República catalana, gràcies a l’apoderament de la gent en el consum quotidià.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies