El Debat Electoral deixa propostes i un bon contrast dels models de ciutat

Davant un Teatre Auditori ple el passat dimecres dia 15 els set caps de llista per a les municipals van exposar les seves propostes i van contrastar els seus models de ciutat. L’acte, organitzat per la Revista de Ripollet i moderat per David Rúa, va esdevenir una gran oportunitat per conèixer els projectes de tots els candidats. Melodi López (Som Ripollet), Joan Fandos (JxC), Eugeni R. Montanuy (ERC), Víctor Dieguez (PP), Josep Gabarra (Cs), Luís Tirado (PSC) i José Maria Osuna (Decidim) van valorar l’actual legislatura, van exposar les idees que tenen per a la propera i van finalitzar el debat demanant el vot. Un dels moments més interessants de l’acte va ser el torn de preguntes del públic. Els candidats van respondre a qüestions sobre la residència, les llistes d’espera en sanitat i la falta de pediatres, les polítiques de joventut i l’anunci de tancament d’una línia de P3 a l’escola Escursell el proper curs.
.
En breu ampliarem aquesta notícia explicant més detalls del debat que es pot veure íntegre en el següent vídeo.
.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies