Les bones relacions entre els clubs de futbol locals es concreten en un amistós

Manolo i Miaja disputen una pilota // JL

L’estat de salut del futbol local és excel·lent, no només per l’àmplia oferta que hi ha, sinó també per les bona sintonia entre els diferents clubs del municipi. Una bona mostra es va comprovar el dia 6 al Camp Municipal de l’Industrial, on l’Escola de Futbol Base Ripollet i el CF Ripollet van disputar un partit amistós. Un bon espectacle de futbol amb grans dosis de bon joc per part d’ambdós conjunts.

La igualtat va ser la tònica i malgrat que el resultat en aquests casos és el que té menys importància, els pupils de José Antonio Montes es van imposar per la mínima. L’EFB va competir amb tots els jugadors disponibles, mentre que el Ripollet va barrejar peces del primer equip amb juvenils.
L’acte va comptar amb una gran resposta a lesa grades, el bon temps i el fet de ser l’inici d’un llarg pont van convidar a visitar les instal·lacions ripolleteneques. A part, l’EFB va presentar tots els equips (que reuneixen des de pre-benjamins fins a amateurs)  de l’entitat en el que va ser una llarga festa de futbol. La cirereta al matinal va ser el matx entre els dos quadres locals.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies