Bon inici en el Dakar per Lucas Cruz i Al-Attiyah que lluiten pel títol en cotxes

Les dunes són el principal obstacle // LucasCruz.es

L’equip format pel pilot qatarià Nasser Al-Attiyah i el copilot local Lucas Cruz ha confirmat en les primeres etapes del rally la seva intenció de guanyar la prova. Ocupen amb el seu Buggy la segona posició a la general després d’adjudicar-se la victòria en la tercera i la quarta etapa. Només es manté per davant seu el Mini del francès Peterhansel. El triomf el dimarts 8 de gener a la quarta jornada va ser especialment important perquè malgrat no treure massa temps al líder van mantenir un alt ritme tot i anar obrint pista, un inconvenient en aquest Dakar. 

Malgrat aquestes bones sensacions encara és aviat per saber com evolucionarà la prova. Avui dimecres 9 nova etapa amb recorregut diferent per motos i cotxes i novament obrint pista. Aquest dissabte dia 12 s’acaba la primera setmana a Tucumán i ja amb vuit etapes disputades. Després del descans de diumenge s’obrirà la segona i última setmana, on si no hi ha imprevistos, els favorits de cada categoria hauran de concretar les seves opcions a victòria. La darrera etapa serà el dissabte 19 amb l’arribada a Santiago de Xile. En les etapes disputades fins ara els primers reptes pels participants han estat les dunes i l’orientació durant els trams disputats al Peru. Aquesta setmana el rally ha entrat ja a Xile i entrarà el cap de setmana a l’Argentina per tornar a sortir les darreres etapes.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies