La selecció d’hoquei dels Special viu una gran experiència als jocs disputats a Corea

Selecció espanyola en un partit // www.2013sopoc.org

Els ripolletencs Gabi López i Borja Rubio han participat amb la selecció espanyola d’hoquei en l’edició d’hivern dels Special Olympics que s’han disputat a Pyoeng Chang a Corea del Sud. Sens dubte una gran experiència vital i esportiva ja que el combinat espanyol, que estava integrat per un gran nombre de jugadors catalans, ha competit amb seleccions molt potents. S’han enfrontat als equips de Corea, Algeria, Turkmenistan i Kenia. Els resultats no han acompanyat, però jugar contra equips amb més nivell segur que els hi ajuda a apujar la competitivitat d’ara en endavant.


Bons resultats locals en natació
Per altra banda els representants d’Aspadi van participar el darrer cap de setmana de gener al Campionat de Catalunya de Natació a Sabadell.
Els nadadors locals van sumar 8 medalles d’or, 5 medalles d’argent i 3 medalles de bronze. Els nous campions catalans de l’Aspadi són Ivan Carrión, Carlos Carrión, Ruben Ledesma, Santiago Alonso, Javier Moreno i Joel Martínez. Cal destacar el bon paper fet per tots els integrants de la delegació de Cerdanyola i Ripollet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies