L’Escola Escursell busca fomentar la lectura durant les estones de lleure

L’Escola Escursell ha inaugurat recentment una iniciativa que té com a objectiu fomentar la lectura en les estones de lleure dels infants dins de la mateixa escola. Es tracta de la ‘biblioteca de pati’, un espai on els infants podran gaudir de la lectura durant les estones que tenen per estar al pati. El passat 13 de febrer, l’escola va inaugurar l’estructura que anirà destinada com a espai per acollir la ‘biblioteca de pati’, un espai que ha estat pensat a més a més per a dur a terme altres activitats durant les hores lectives.

La construcció de l’estructura de la nova biblioteca exterior de l’Escursell ha estat feta gràcies al treball voluntari dels pares i mestres i l’aportació econòmica necessària per cobrir el cost dels materials ha estat donada per l’AMPA. Així, la ‘biblioteca de pati’ podrà donar cabuda a altres activitats durant l’hora del pati fora de les habituals, com és la lectura.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies