El cinquè empat consecutiu del CF Ripollet no els hi permet sortir del pou

Penal que hagués donat els tres punts // JL

A casa davant el Mollet tampoc es van poder sumar els tres punts. El CF Ripollet s’ha abonat a l’empat, un resultat que de moment no li serveix per abandonar la darrera posició. I aquesta setmana novament hi va haver opcions clares per aconseguir la victòria. Es van avançar el roig-i-negres amb un gol de Carlos al minut 34. Només dos minuts més tard Novo transformava un penal aconseguint l’empat pel Mollet. La igualtat continuava al joc, on es disposaven de poques opcions en cap àrea. Al minut 88 arribaria la més clara, un penal a favor del Ripollet que Durán no va poder aprofitar.
El proper diumenge visita al camp del Sant Cugat que hores d’ara és l’equip que obre la zona de descens amb sis punts més que els ripolletencs i un partit jugat més.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies