Guga i Juli guanyen per KO tècnic els seus combats

Un moment del combat de Guga // JL

El pavelló Joan Creus va tornar a convertir-se una vegada més en l’escenari d’una vetllada de boxa. Va ser divendres 12 amb la celebració primer de vuit combats amateurs amb esportistes locals i després dos combats professionals.

En el del pes mig, Guga Natsulishvili va guanyar per KO tècnic en el 4t assalt a Iban Estevez. En el combat del ploma el favorit, Juli Giner, va guanyar també per KO técnic a Antonio Cosso en el 3r assalt.
La vetllada va aplegar menys públic que en altres ocasions.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies