El CE l’Estel obre unes segones inscripcions per al seu Casal d’Estiu

El Centre d’Esplai l’Estel encara disposa de places per al seu Casal d’Estiu, que es durà a terme del 26 de juny al 26 de juliol. És per això que obre unes segones inscripcions per tal que aquella gent que no ha pogut apuntar-s’hi tingui la oportunitat de fer-ho. Les inscripcions es faran a la Torre de Can Mingrat (carrer Tamarit, 80) el dissabte 18, dimecres 22, dijous 23, divendres 24 diumenge 26 de maig des de les 16 i fins les 19h. Les matrícules tenen un preu de 165 euros per al primer germà, 120 euros per al segon i 80 per al tercer.

El Casal d’Estiu de l’Estel es durà a terme del 26 de juny al 26 de juliol, de 9 a 13h, a la Torre de Can Mingrat. Tot i així, el Casal disposarà d’un servei d’acollida de8 a9h i un de recollida de13 a14.30h.
Per tal de sol·licitar més informació sobre el Casal, les inscripcions i quina documentació cal portar, els interessats poden posar-se en contacte amb l’entitat escrivint a centre.esplai.estel@gmail.com.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies