El CF Ripollet perd a casa i tancarà la lliga davant el campió a Cerdanyola

Gol de l’empat del Ripollet // JL

El primer equip del CF Ripollet va perdre a la penúltima jornada de lliga davant el Vilassar de Dalt, que encara lluita per salvar-se. L’enfrontament suposava l’acomiadament de l’equip al municipal i també el darrer del gran porter Olavide. Però el rival es jugava més que els locals. Es van avançar els visitants i després de l’empat de Medina van fer el definitiu 1 a 2. El diumenge dia 2 els roig-i-negres tancaran la temporada al camp del Cerdanyola, derbi comarcal desigual que enfrontarà el campió i el cuer.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies