Gran festa de l’handbol per celebrar el 45è aniversari i la bona salut de l’entitat

Acció d'atac del Ripollet davant el Barça // JL

El Club Handbol Ripollet va omplir durant tot el dissabte el pavelló Joan Creus i l’annex d’equips, d’exjugadors locals i d’aficionats que van poder gaudir del torneig i de l’aniversari de l’entitat. Pel matí es va celebrar el torneig de categoria infantil i per la tarda va jugar l’equip juvenil contra el Sant Quirze deixant pas després a un partit entre dos equips de veterans de l’entitat que obria el veritable aniversari, el 45è ja que el club va començar al 1968, abans fins i tot del que es pensaven des de l’entitat que iniciava l’any passat la celebració del 40è aniversari.


El gran ambient que s’havia viscut al pavelló es va multiplicar amb el partit entre el primer equip i el juvenil del Barça. Els blaugranes van fer una exhibició de capacitats físiques, joventut i joc superant als locals per 20 a 51.

L’equip infantil durant el torneig // DR

Al descans d’aquest partit es va homenatjar l’equip del Ripollet que va jugar a Primera Nacional i al seu jugador més destacat, Jaume Puig. A més l’Ajuntament, a través de l’alcalde Juan Parralejo i el regidor d’esports Xavier Peñarando, va lliurar al club una placa commemorativa de l’aniversari.

Equip històric de Primera Nacional // DR

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies