Centenars d’escolars mostren al pavelló les seves habilitats com a dansaires

Gran imatge del pavelló // DR

Més de mig milers d’escolars de 3r i 4t de primària van ballar junts al Pavelló Joan Creus. Ho van fer en el marc de la 5a ballada de dansaires de cicle mitjà organitzada pels professors del grup de treball de música. Alumnes de les escoles Pinetons, Tatché, Clavé, Ginesta, Gassó i el Viver de Montcada van realitzar nombroses coreografies apresses al llarg del curs. Hi va haver realitzades en parella, amb el grup de classe, però també realitzades conjuntament entre tots els participants.

La trobada, que es realitza cada dos anys i s’intercala amb la trobada de cantaires, va omplir de pares i mares el pavelló. Tots ells van gaudir d’un espectacle molt ben estructurat i que va resultar molt atractiu.

Els alumnes van fer una gran exhibició // DR

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies