El PP demana que s’afegeixin a l’ordenança de civisme més accions preventives

Dos anys després que es posés en marxa s’ha tornat a obrir el debat a l’entorn de l’Ordenança de Convivència i Civisme. Des del PP van fer públiques la setmana passada quines són les seves al·legacions al text actual. La intenció dels populars és augmentar la prevenció i també les accions de l’Ajuntament. Per aconseguir-ho proposen que s’incrementi el coneixement de l’ordenança fent que l’Ajuntament realitzi com a mínim un cop l’any una exposició  dels aspectes mes rellevats a escoles, cursos i tallers. Així com també que es tingui en compte en “la millora de la fisonomia de l’espai públic” i fent un “esforç extra de neteja i manteniment de l’espai i mobiliari urbà”.

A més d’aquestes mesures reiteren la seva petició que l’Ajuntament doni prioritat als ciutadans sense infraccions d’incivisme a l’hora de donar beques o ajudes i que es millorin “els recursos humans i tècnics municipals de vigilància per tal que esdevinguin útils per denunciar”.
Amb tot plegat pretenen equilibrar l’esforç que es demana als veïns amb la concreció de les obligacions i les actuacions de l’Ajuntament.

Xerrada pel dret a saber
Aquest divendres 28 de juny el PP organitza una xerrada – col·loqui al Centre Cultural a partir de les 19h. Hi anirà a càrrec del president local del PP, Víctor Diéguez i del diputat al parlament, Fernando Sánchez.
La sessió s’enmarca a la campanya ‘dret a saber’. Una iniciativa dels populars amb la qual busquen contrarrestar els missatges a favor del dret a decidir i la independència. A la web específica de la campanya responen amb infografies a preguntes com Espanya ens roba? o Què ofega Catalunya?

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies