Força expectació en una vetllada de boxa marcada per la igualtat en els combats

Estevez va guanyar el seu combat // JL

La presència del boxejador Javier Castillejo, ‘El Lince de Parla’ i el fet de retre homenatge a Jose Maria Guerrero van ser grans atractius pels aficionats. El pavelló Joan Creus va presentar una gran entrada dissabte amb motiu de la vetlla­da de boxa que consistia en 9 combats amateurs entre boxejadors catalans i de Madrid, força igualats resolts per punts i dos nuls (empat). En l’homenatge Guerrero va estar acompanyat pel seu entrenador de tota la vida, Julián Cabezas, que també va ser reconegut pels assistents. El combat més esperat era l’últim entre el ripolletenc Jose Antonio Estévez del Zona de Combate i el madrileny Marcos Utrero. Estevez, que va ser plata als campionats d’Espanya junior, va guanyar per punts.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies