Lucila Pascua marxa a jugar a Croàcia i Jepi Selva fitxa pel Reus

Dos dels esportistes ripolletencs més destacats canvien de club la propera temporada. La jugadora de basquet Lucila Pascua seguirà els passos d’altres companyes de selecció i marxarà a l’estranger. El mal moment econòmic que viu l’esport femení espanyol ha fet que l’oferta del Novi Zagreb de Croàcia, equip que jugarà l’Eurolliga, signifiqui per a la ripolletenca un nou repte esportiu i també una gran oportunitat. Pascua, amb 30 anys, es troba a la seva plenitud esportiva i vol aprofitar-ho els dos propers anys a Croàcia jugant a un equip de molt nivell.
Per la seva banda Jepi Selva ha signat aquest any la seva millor temporada esportiva amb el Moritz Vendrell i el retorn a la selecció espanyola. La propera campanya jugarà en un dels millors equips del món, el Reus Deportiu. Selva ha declarat que sempre ha estat un somni jugar al Reus, arribant així a un dels grans. El ripolletenc, amb 27 anys,  es troba també entre els preseleccionats d’Espanya pel Mundial que es jugarà a Angola.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies