Alex Caballero i Roberto Fidalgo guanyen la cursa de BTT de 20km

Arribada de la prova de 20km // JL

Un total de 192 ciclistes van acabar les curses de BTT de competició celebrades el dissabte de Festa Major. 25 d’ells van escollir l’opció de completar una volta, 10 quilòmetres, i el més ràpids van ser Sergio Monge (26:16) del Medina Competición i Laura Rodríguez (28:27) d’Action Montcada. La prova més llarga va comptar amb 167 participants i els dos primers, Alex Caballero del Desnivel + i Roberto Fidalgo del Medina Triatló, van arribar junts (40:30). La primera classificada en aquesta cursa va ser Ana Berracoso (57:00) del Probikeras.
Resultats 20km
Resultats 10km 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies