Més de 80 jugadors d’escacs participen al Torneig de Ràpides de Festa Major

Gran participació al torneig // DR

El Club d’Escacs Ripollet va organitzar el diumenge de Festa Major el seu IV Torneig de Ràpides, que amb 84 jugadors de diverses categories i clubs, va ser tot un èxit de participació. En la categoria absoluta, el primer premi va ser per a Juan David López, del Club d’Escacs Peona i Peó de Barcelona.
En quant als premiats locals, el millor jugador sènior va ser Joaquín Martín i el millor jugador infantil del club va ser Gerard Herrera. Amb el torneig de Festa Major, el Club d’Escacs Ripollet inaugura una nova temporada plena d’activitats.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies