La Nit Jove de l’Estel arriba a la 7a edició amb un programa carregat d’activitats

La Nit Jove començarà amb un vermut Jazz

L'activitat començarà amb un vermut // RdR

El Centre d’Esplai l’Estel aposta un any més per l’oci juvenil un cop arribat el setembre i l’inici del nou curs. I és que el dissabte, 14 de setembre, l’entitat organitza la VII edició de la Nit Jove. Una activitat que, com l’any passat, començarà a les 11.30h al pati del Kftí amb un Vermut Jazz, que correrà a càrrec del grup de jazz jamaicà The Improvizers. A l’hora de dinar, els assistents podran gaudir d’un dinar popular amb migas.

A les 17h se celebrarà el 1r Torneig de Futbolí. Els aficionats a aquest joc podran participar-hi apuntant-se a través de la pàgina del Facebook de l’activitat o bé durant el mateix dia acostant-se a la barra (fins les 16h). Més tard, a les 19h, sortirà una batucada des de les pistes de l’ESBAR fins al pati del Kftí amb la batucada de Rhythm’n’moyo i els músics de Diables de Ripollet.
A partir de les 21h tornarà la música en directe amb The Coficks Rovers (folk/ska/rumba), Mad Skauts (ska/reggae) i AlQuadrat (rumba/reggae/ska). Com és també tradicional, se celebrarà la botifarrada popular per sopar i entre concert i concert, el joc de les cadires. La VII edició de la Nit Jove tancarà el seu programa d’activitats amb l’actuació del DJ XXL.

Programa VII Nit Jove 
11.30h Vermut Jazz amb The Improvizers
13.30h Dinar popular “migas”
17.00h 1r Torneig de Futbolí  (inscripcions fins les 16.00h)
19.00h Batucada al carrer
21.00h Sopar popular, concursos i concerts: The Coficks Rovers, Mad Skauts i AlQuadrat
01.00h Final amb DJ XXL

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies