Als paradistes del mercat setmanal no els hi agrada el trasllat a la Rambla Pinetons

En poc més d’una setmana està previst que comencin les obres de remodelació de la Rambla Sant Esteve entre els carrers Canigó i Pizarro. Una actuació que s’allargarà com a mínim fins al febrer. Durant tot aquest temps algunes parades del mercat setmanal del dimecres s’hauran de canviar d’ubicació. La proposta del govern es fer-ho cap a la Rambla Pinetons mentre que els paradistes reclamen que es faci cap a la Rambla Sant Jordi. Aquest passat dimecres han continuat les trobades i els paradistes han presentat les seves propostes al regidor de comerç.

Segons el comunicat realitzat després de reunions anteriors els paradistes mostren el seu malestar per no haver estat consultats abans i no veuen amb bon ulls l’opció d’instal·lar les parades a la rambla Pinetons pel desnivell del carrer i perquè provoca discontinuitat amb l’eix central del mercat, allunyant-se del centre fet que consideren reduirà l’afluència de gent.
En canvi proposen que les parades afectades directament per les obres es traslladin a la Rambla Sant Jordi de manera que l’oferta comercial estigui més concentrada. Segons els paradistes aquesta proposta té major consens entre paradistes, comerciants de la zona i també clients i han recollit 1.500 signatures que hi donen suport.
Al darrer ple el regidor de comerç, Joan Fandos, va explicar que els paradistes més preocupats eren els de la Plaça del Molí que es queixen de manca d’afluència.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies