Vetllada de Boxa al Joan Creus amb un nou combat del local Jose Antonio Estévez

La boxa torna al Pavelló Joan Creus // RdR

El combat de revenja entre el subcampió d’Espanya Jose Antonio Estévez i el campió, el basc Sebas ‘Látigo’ Pérez serà el plat fort de la vetllada de boxa que el Club Boxeo Ripollet organitza divendres 25 a partir de les 22h al Joan Creus.
A més d’aquest s’han programat altres deu combats amateurs, amb força participació de boxejadors dels clubs locals. Destaca un triple enfrontament Catalunya – País Basc que es durà a terme amb dos combats masculins i un femení. El preu de l’entrada és de 12 euros, 10 si és anticipada.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies