J. Antonio Estévez guanya per punts el seu combat davant Sebas Pérez

Remedios Aragonés durant el combat // JL

En el combat més destacat de la vetllada de boxa celebrada al Joan Creus el local Jose Antonio Estévez, subcampió d’Espanya, es va imposar per punts al campió Sebas ‘Látigo’ Pérez, en el que es considerava un combat de revenja.
Entre els combats amateurs es va celebrar un enfrontament Catalunya – Euskadi que es van emportar els locals gràcies a les victòries per punts de Víctor Vega, Alejandro Moya i Remedios Aragonés. La ripolletenca va ser l’altra gran triomfadora de la vetllada, sent molt aplaudida la seva victòria davant Paola Gaitán.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies