S’acaba la bona ratxa del CF Ripollet amb derrota per la mínima amb la Catalana

Segon gol del CF Ripollet, anul·lat // RDR

El CF Ripollet va caure per la mínima a casa contra la UD Catalana en un partit força intens. Els locals no havien perdut des de la segona jornada. Ambdós equips van gaudir de forces ocasions de gol durant la primera part. Al minut 27, però, el CF Ripollet s’hauria avançat al marcador si l’àrbitre no hagués anul·lat el gol per fora de joc. Durant la segona part va tenir lloc l’únic gol del partit, per part de la Catalana, i que va ser degut a una descoordinació dels locals. Al minut 56, un altre gol dels ripolletencs va ser anul·lat. A partir d’aquí l’ambient es va començar a crispar.

Cap al final de l’enfrontament va tenir lloc una picabaralla, a causa de la pressió sobre un dels jugadors del CF Ripollet, Michael, i les decisions arbitrals. El conflicte va acabar amb 2 jugadors locals expulsats, el propi Michael i Quim, i un dels visitants.
Després d’aquesta derrota el CF Ripollet queda en 5a posició empatat amb 18 punts al Lloreda i el Premià. Aquest proper cap de setmana jugarà davant el Cirera, 14è classificat.

L’EFB Ripollet B perd a Montcada
El passat cap de setmana nova derrota de l’EFB Ripollet B a la quarta catalana. Va caure 3 a 0 al camp del Montcada B, sent ja la quarta derrota consecutiva. Aquest proper cap de setmana rebrà a l’altre equip de Montcada, el Santa Maria. El Can Mas jugarà al camp del Mirasol.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies