L’Escola de Futbol tanca el cap de setmana de la presentació amb victòries importants

L'EFB Ripollet va ser superior al derbi // JL

Amb espectacle i el camp de futbol de l’Industrial ple  a vessar l’Escola de Futbol Base Ripollet va presentar el passat divendres 8 tots els seus equips. La festa va anar més enllà de la desfilada tradicional dels jugadors i va comptar amb actuacions musicals en directe i l’exhibició de tres grups del Duo Fitness. La celebració va mostrar el potencial del club i la gran quantitat de jugadors que inclou. Durant el cap de setmana van continuar de festa. El primer equip, de tercera catalana, va guanyar a domicili al camp del Vic-Riuprimer per 2 a 5. En la mateixa categoria el Pajaril no va poder sumar davant el Can Boada, 3 a 2.

El cantant Ambkor interpretant l’himne del club // DR

L’equip femení de l’EFB Ripollet també va guanyar i ho va ser en el derbi local davant el CF Ripollet. Les de l’Escola, malgrat patir baixes de jugadores important com Raquel Corral, van mostrar perquè són líders invictes i es van imposar 5 a 0 a un CF Ripollet que tot i l’esforç està patint molt a la lliga.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies