Benja Villegas presenta ‘Huele como a espíritu postadolescente’

Portada del llibre // BandaÀparte

El dissenyador gràfic i músic ripolletenc Benja Villegas presenta el proper divendres 15 a les 19.30h al bar Amy’s el seu llibre de relats curts ‘Huele como a espíritu postadolescente’. Villegas ha escrit 11 contes sobre personatges de còmic, cinema i música. Un recull d’influències que li van marcar en la dècada dels 90 i que ara es converteixen en escenes, històries amb humor, acurades descripcions i un cert tó malenconiós. La presentació serà doble ja que a banda de l’obra de Villegas també es presentarà el llibre ‘Váyanse a casa, aquí no hay nada que ver’ del músic malagueny Sergio Albarracín, Ephomega.

Ambdós han estat editats per BandaÀparte editores. I com no podia ser d’una altra manera tractant-se de dos músics que escriuen un llibre, a la presentació es podrà escoltar als dos en directe.

Vídeo promocional del llibre

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies