L’Escola Sant Gabriel celebra els 50 amb una jornada repleta de cultura i records

Ex-alumnes a la taula rodona // A.T.

El 50 aniversari del Col·legi Sant Gabriel va celebrar el seu acte central dissabte passat. El matinal va ser destinat als menuts amb jocs i tallers i es va inaugurar una exposició en la qual es van simular aules antigues. A la tarda, l’audiovisual de l’acte institucional va mostrar amb imatges els 50 anys del centre i un lipdub amb la cançó Firework de Katy Perry.

Des­prés es va donar pas a la taula rodona, moderada per Jordi Allepuz, periodista i ex-alumne del centre. El van acompanyar José Paniego i José Luis Gutiérrez, primer director i primer director laic respectivament, i com a ex-alumnes Mireia Sanz, periodista i professora a la UAB; Pius Maria Gas­só, fill dels propietaris dels terrenys de l’escola; Josep Canals, biòleg i docent de la UB; Miquel Gómez, doctor; Miquel Muntanyà, periodista, advocat i professor a l’ESADE i Jordi Creus, empresari d’una botiga d’esports local i ex-jugador de bàsquet. Van recordar anècdotes viscudes i van reflexionar sobre l’educació.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies