El CF Ripollet no pot passar de l’empat a 1 davant el San Juan de Montcada

Acció del gol ripolletenc // JL

Dos empats consecutius a casa en les dues darreres jornades, 0 a 0 amb el Carmelo i 1 a 1 davant el San Juan de Montcada. Els de David Ortiz malgrat estar a tres punts del segon lloc ocupen la sisena posició. Aquest darrer cap de setmana els ripolletencs es van veure sorpresos pel gol dels visitants, en una jugada que pels molts seguidors era fora de joc, que van treure molt profit d’aquesta acció. Només havia passat mitja hora de partit però els roig-i-negres malgrat dominar en el joc i mostrar-se superiors no van poder empatar fins el minut 85 gràcies a un gol de Jordi Gutiérrez. Els visitants s’havien tancat a l’àrea i fent una bona defensa van sumar un punt molt valuós per ells però que deixa mal sabor de boca entre els ripolletencs.

Després del descans pel pont d’aquest cap de setmana el Ripollet jugarà el 15 de desembre al camp del Lloreda, vuitè classificat, amb l’objectiu de tornar a sumar els tres punts.
Primera victòria del Can Mas 
Segon partit guanyat seguit del Pajaril al grup 6 de la Tercera Catalana. 1 a 4 al camp del Llano i 2 a 0 davant el Júnior que li permeten pujar fins a la 12a posició.
El 10è lloc ocupa l’Escola de Futbol al grup 9. El passat cap de setmana va perdre per la mínima davant el Parets però la victòria a Palautordera la setmana anterior el mantenen a la part còmode de la taula.
A la quarta catalana bones notícies pels equips locals. El Can Mas suma la primera victòria ripolletenca en superar 3 a 5 a La Salle Bonanova. Avança així al segon equip de l’Escola de Futbol que en deu jornades només ha pogut sumar un punt.
Pel que fa als primers equips femenins  l’Escola de Futbol va perdre davant el FINSOBE per 2 a 1 i cau fins a la 4a posició a la taula. El Ripollet, que va descansar el passat cap de setmana, suma dues victòries seguides i ja es troba a la 9a posició.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies