Els equips de futbol aprofiten l’aturada de la lliga per celebrar una jornada solidaria

Un dels quatre gols del derbi local entre amateurs // JL

Aquest cap de setmana el futbol torna a la normalitat amb la represa de les lligues després de les festes nadalenques. Malgrat l’aturada de la competició oficial els clubs de futbol local han mantingut l’activitat. El més destacat van ser les jornades solidàries celebrades el 28 i 29 de desembre. Dissabte el femení del CF Ripollet va disputar un triangular amb el Bonaire i el Lloreda. Va guanyar l’equip de Terrassa sent les locals segones. Però el més important no va ser el resultat sinó l’ambient al camp i la recollida d’aliments. El dia següent es van recollir també més aliments entre els assistents als partits amistosos masculins. Primer van ser els veterans del CF Ripollet que van jugar contra el Can Mas i després es va disputar l’enfrontament entre els primers equips del CF Ripollet i l’Escola de Futbol Ripollet. El partit va acabar en empat a 2 i va ser un bon espectacle. 

Torna la lliga
El proper cap de setmana l’activitat tornarà als dos camps de futbol. Es reprendrà la competició a totes les categories territorials. El CF Ripollet debutarà aquest 2014 al camp del Singuerlin i la següent jornada tancarà a casa la primera volta. A tercera el Pajaril jugarà al camp del Can Deu i l’EFB Ripollet ho farà també fora visitant al Bellavista Milan. Tots ells intentaran obrir l’any amb victòria.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies