‘Tarzan, el musical’ torna a l’escenari del Centre Parroquial amb d’Amics del Teatre

Amics del Teatre representa "Tarzan"

"Tarzan" d'Amics del Teatre // Amics del Teatre

Amics del Teatre torna el cap de setmana amb la representació de 'Tarzan, el musical'. Després de la seva estrena el passat 26 de desembre, l’entitat torna a la càrrega amb cinc representacions més. Les dues primeres seran dissabte 11 de gener a les 21h i diumenge 12 a les 18h al Centre Parroquial. Es tracta d’una versió del musical de Broadway, en el qual també es basa Disney per fer una de les seves pel·lícules més conegudes. L’obra està dirigida per Iris Alarcon i compta amb la direcció musical de Víctor Garibaldi i l’actuació de més de 20 actors sobre l’escenari.

Les properes representacions de l’obra seran el dissabte 18 de gener a les 21h i el dissabte 1 i diumenge 2 de febrer. Les entrades tenen un preu de 10 euros, 5 per als menors de 12 anys i es poden comprar a través del web www.reserva-entrades.com/amics.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies