Gemma Tiana, d’Aspadi, nova campiona catalana de tenis taula

Gemma Tiana al podi // Aspadi

Un grup d’esportistes d’Aspadi va participar el passat diumenge 23 al Campionat de Catalunya de Tenis Taula de la Federació Catalana d’Esports per a disminuits psíquics celebrat a les Borges Blanques. Els resultats, com en altres modalitats esportives, van ser força destacats amb quatre medalles d’or, una d’argent i un quart lloc. Cal destacar la victòria de la ripolletenca Gemma Tiana. Les altres medalles d’or van ser per Isabel Bertolín, Santiago Alonso i Francisco Muñoz. L’argent se’l va penjar Andreu Segura i Andres Solís es va classificar en la quarta posició.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies