La UBR torna a organitzar el Ripostock a la plaça Pere Quart aquest diumenge

L’edició del passat febrer va patir per la pluja // RdR

La pluja va impedir el passat 16 de febrer la celebració completa del Ripostock. Les parades només van estar instal·lades un parell d’hores. Però malgrat això des de la Unió de Botiguers de Ripollet (UBR) van valorar amb satisfacció la bona resposta tant dels participants com l’afluència de gent.
És per això que no han dubtat en repetir la iniciativa aquest diumenge 9 de març. Les parades s’instal·laran  a la Plaça Pere Quart de 10 a 15h.
Es podran trobar una gran varietat de comerços que oferiran ofertes de tot tipus: roba infantil i d’adults, calçat, llenceria, papereria, manualitats, joguines, electrodomèstics, educació i òptica, entre d’altres.
La fira serà, doncs, una gran oportunitat per comprar a preus més assequibles així com per conèixer tot allò que ofereixen els comerços locals. Una jornada amb la qual els botiguers pretenen dinamitzar l’activitat i millorar les vendes.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies