El concurs de migas arriba a la 36a edició amb una jornada festiva i tradicional

Concurs de migas l’any passat // RdR

L’Associació de Veïns de Can Mas organitza el proper diumenge 9 de març el seu tradicional “concurs de migas”, que enguany arriba a la seva 36a edició. El “concurs de migas” començarà a les 10h al Parc Carles Ferré (al costat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra) tot i que tothom qui vulgui participar s’haurà d’inscriure al mateix parc a les 9h. Des de l’organització es demana que cada participant porti la seva llenya per tal de cuinar les “migas”.
Durant la celebració del concurs, un any més el Cuadro Andaluz de Ripollet oferirà una actuació per amenitzar l’activitat amb música i dansa flamenca. A més, també s’instal·larà un servei de barra i hi haurà sardinada popular per a tots els assistents.
Com a premi, els tres primers classificats de la 36a edició del “concurs de migas” tindran un trofeu, a banda d’un diploma que s’entregarà a tots els participants.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies