2a Catalana Masculina – Grup 4

CF RIPOLLET 4 – 1 BADIA DEL VALLÈS
Dis 16 19h CAN RULL R.T. – CF RIPOLLET

Golejada de líder

El primer equip masculí del CF Ripollet va mostrar la seva superioritat al municipal davant del Badia del Vallès però van haver de treballar més del que pugui semblar pel resultat final. Un primer gol de Xavier Pérez en el minut 4 va començar a marca tendència i passada la mitja hora va arribar el segon de Marçal Lladó però el Badia no va deixar d’intentar la remuntada. Els badiencs van aconseguir un primer gol i van seguir amenaçant la porteria local però Ruben López i Edgar Hidalgo van posar el definitiu 4 a 1 en l’últim quart d’hora.
El pròxim dissabte jugaran a Sabadell davant el Can Rull, 9è classificat.

4a Catalana Masculina – Grup 12

BADIA DEL VALLÈS B – EFB RIPOLLET A (Suspès)

Més líders

El primer equip masculí del FS Ripollet suma la vuitena victòria seguida. Ho va fer a la pista del Sant Quirze en un enfrontament que no es va decidir fins l’últim minut. El primer gol de Jose Ruiz poc abans del primer quart d’hora posava als ripolletencs per davant però no els hi permetia relaxar-se. Calia un gol més i aquest no va arribar fins l’últim minut, en un final molt disputat.
Els tres punts permeten a l’equip de Nico Seoane ampliar l’avantatge respecte al segon, l’Arenys, que va tornar a perdre. El pròxim dissabte els locals rebran al Castellar, 12è classificat.

Victòria i permanència garantida

Lidia Rico, Mireia Peretó i Reka Bezeg van guanyar al Vic per 4 a 2 gràcies a les dues victòries de Bezeg i una de cadascuna de les seves companyes. Un gran resultat que garanteix la permanència en la Divisió d’Honor a les ripolletenques. Assoleixen l’objectiu a falta de quatre jornades, ocupen la 6a posició amb 4 punts més que el Collado Mediano, 9è, i que ha jugat dues jornades més.
Les de Ripollet no tornaran a jugar fins el 20 d’abril, serà quan rebin al San Sebastian de los Reyes, 4t.
Enhorabona!!

Fotografia: CTT Ripollet

2a Divisió Nacional Masculina – Grup 5

CTT RIPOLLET 4 – 2 HOSPITALET
Dis 6/04 17h UE SANT CUGAT – CTT RIPOLLET

Victòria per estar en la lluita

Julio Andrade, Víctor Llorens i Miquel Arnau també garanteixen la permanència i segueixen en la lluita per aconseguir l’ascens. Van guanyar a casa davant l’Hospitalet per 4 a 2 i queden a dos punts del Sant Cugat, 3r i en llocs de play-off, que serà el seu pròxim rival.

Bon joc sense premi

Un cop més les diferències d’amplitud de plantilles van condemnar el primer equip del Club Handbol Ripollet. Malgrat fer un bon joc i mantenir-se a prop en el marcador, en la segona part el major nombre de jugadors del Cardedeu van fer decantar la balança. El pròxim dissabte rebran al La Salle Montcada i ho faran a les 13.20h, estrenant horari de migdia i oferint així una bona oportunitat als aficionats per gaudir del derbi comarcal.

Fotografia: Club Handbol Ripollet