El CTT Ripollet celebra el 60è aniversari durant el campionat català aleví i juvenil

Aspecte del Joan Creus l'any passat // RdR

Dissabte i diumenge durant tot el dia el pavelló Joan Creus acollirà un any més el campionat de Catalunya aleví i juvenil. S'aplegaran al voltant de 150 palistes i entre els inscrits hi haurà 14 jugadors locals que competiran en individuals i també en dobles i per equips. L’entitat local aprofita el campionat per celebrar un Open per aficionats amb premis molt atractius i també per celebrar els 60 anys de tenis taula al municipi amb una exposició fotogràfica que s’instal·larà al hall del pavelló. A més dissabte a les 17h acollirà la jornada ‘Preparació física i prevenció de lesions’ amb el preparador Jordi Gavín i el doctor Rafael Merino. 

Abans d’aquesta cita els representants del CTT Ripollet ja han assolit 10 medalles en els campionats catalans disputats fins ara. A Calella, en l’absolut, Anna Ibañez i Júlia López van ser terceres en dobles i quartes per equips. El passat cap de setmana a Gandesa en el campionat infantil i sub21, nou medalles més, quatre de plata i cinc de bronze. Lídia Rico va ser bronze infantil individual i la resta van arribar a les competicions per parelles i en equips.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies