Comencen les obres que han de permetre reobrir l’aparcament subterrani del CAP II

Imatge de l'aparcament al 2012, quan es va tancar // RdR

Després de més de tres anys tancat i que ja en 2014 els pressupostos de la Generalitat portessin una partida per a la reparació finalment aquesta setmana han començat les obres de rehabilitació de l’aparcament subterrani del CAP II. Tindran una durada de tres mesos i en la primera fase, que es preveu duri sis setmanes, comportaran un canvi d’ubicació de les places d’aparcament d’ambulàncies i discapacitats i una reducció de la resta. En la segona fase a més del sanejament del subterrani també es substituiran les passarel·les de fusta i les jardineres de l’entorn del centre. L’alcalde, Jose Maria Osuna, ha mostrat en una nota de premsa la seva satisfacció pel fet que comencin aquestes obres, “tan reivindicades”.

Qui també s’ha manifestat respecte l’inici de les obres ha estat Ciutadans Ripollet que s’ha mostrat satisfet “per la resposta de l’Administració” i ha recordat que fa poc més d’una setmana van anunciar la intenció de portar la reivindicació pel tancament de l’aparcament al proper ple .

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies