Al CF Ripollet se li torna a resistir la primera victòria al camp del CF Lloret

El CF Ripollet encara no ha pogut celebrar el retorn a Primera Catalana amb una victòria. Segona jornada i segona derrota. Després de perdre el primer partit a casa contra el Girona B, aquest cap de setmana tampoc van puntuar al camp del CF Lloret (4-2).
Els ripolletencs van sortir endollats en el Municipal de Lloret de Mar, però ben aviat, al minut 7, els lloretencs es van avançar al marcador. Tot i el cop inicial els roig-i-negres van seguir buscant la porteria rival. En diferents ocasions van poder empatar, però el gol es va resistir fins al 35’. ‘Txema’ Aznar va aconseguir la primera diana. A la represa els dos tècnics van moure la banqueta per desfer l’empat però van ser els locals els premiats. Adrián Expósito es va convertir en el botxí dels ripolletencs amb dues dianes en menys de dos minuts. Massa càstig per uns visitants que van veure minvades les opcions de remuntar amb el quart gol dels lloretencs al 83’. En l’últim minut Enrique va retallar distàncies.
El Ripollet buscarà puntuar per fi el proper diumenge. Juga al municipal però en comptes de jugar com és habitual a les 12h rebrà al Masnou a partir de les 18h.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies