L’Aresta celebra la revetlla de Sant Joan amb una impressionant foguera

El Col·lectiu Popular l’Aresta va organitzar la seva segona revetlla de Sant Joan al parc del brollador. L’entitat va reunir joves i famílies per passar una revetlla de caire popular. S’hi van instal·lar taules i cadires per sopar en companyia i durant tota la nit fins ben entrada la matinada hi va haver música gràcies als PD’s que van col·laborar amb l’entitat.
El moment més esperat va ser l’encesa de la foguera, que va tornar a córrer a càrrec dels Diables de Ripollet. L’entitat va oferir un petit espectacle pirotècnic abans d’encendre la fusta, que va cremar amb intensitat durant uns quants minuts i que va eclipsar infants i adults. L’Aresta va recuperar l’encesa de foguera a Ripollet l’any passat després de molts anys sense haver-ne cap, un clàssic de les revetlles de Sant Joan.
Aquesta festa popular no va ser l’única que hi va haver a Ripollet. També es van celebrar revetlles al Centro Aragonés i als carrers Sol i Calvari, on els veïns ja fa anys que es reuneixen per festejar la nit més curta de l’any sopant junts.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies