La secció local de l’ANC organitza la xerrada ‘Fem efectiva la República ja?’

Ripollet per la Independència, secció local de l’ANC, organitza una xerrada sota el títol “Fem efectiva la República ja?” per aquest divendres 5 d’octubre. L’acte comptarà amb la participació de David Fernàndez, vicepresident del Cercle Català de Negocis i membre del secretariat nacional de la mateixa ANC. La xerrada i posterior debat es durà a terme a la Sala d’Actes del Centre Cultural a partir de les 20h.
.
Sopar groc el pròxim 20 d’octubre
A més, el grup de suport a l’Associació Catalana pels Drets Civils està preparant un sopar groc juntament amb l’ANC, CDR, ERC i PDeCAT. El sopar serà el 20 d’octubre al pati de l’escola Anselm Clavé i els organitzadors posen a la venda els tiquets de manera anticipada. Es podran comprar els dies 10 i 17 d’octubre de 19 a 21.30h al Centre Cultural per un preu de 12 euros, o bé el mateix dia del sopar a l’escola.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies