Les Nits de Música presenten la programació de la seva 19a temporada

Les Nits de Música es van instal·lar el passat divendres 26 d’octubre al vespre a l’espai Domènec Torras, vestíbul del Teatre Auditori del Mercat Vell, per presentar la nova temporada acompanyades dels Amics de Domènec Torras. Una 19a temporada que comptarà amb més de 20 sessions dedicades a temàtiques ben diferents, com les festes tradicionals, La Flauta Màgica i les clàssiques Nit dels Pessebres, la Música Sacra o la Revetlla d’Estiu. La propera sessió serà el divendres 2 de novembre a les 20h al Centre Cultural dedicada al cinema musical nord-americà, a càrrec de Lluís López i Joana Raja. Amb aquesta ja són 42 les sessions dedicades a aquesta temàtica i la de divendres se centrarà en els anys 1970 i 1971.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies