Dt. febr. 27th, 2024

1 thought on “Expulsen una ripolletenca de la catedral de Santiago per donar el pit al seu fill

  1. Uns fets molt lamentables, amb una societat on encara hi ha un col•lectiu que no s’entera que el amor és el vincle més apreciat entre essers humans. El amor no és ven ni és propaganda dogmàtica, el amor és dóna i se sent.
    El meu cas fa 12 anys, vaig haver de parar amb el cotxe que conduïa, el nen plorava, perquè tenia molta gana. El vaig estacionar en la parada d’autobús de “La Llagosta” (BCN), vaig agafar el nen i li vaig començar a donar el pit. De cop i volta, vaig sentir uns ‘bocinaços’, vaig veure un autobús a darrera meu i com un municipal s’apropava al meu vehicle. Al veure els fets, em vaig justificar intentant explicar-li la situació, però no en va deixar acabar i em va dir molt amablement que continués l’estona que necessités i que no me’n preocupés de res. A continuació va informar al conductor de l’autobús i tot va continuar tan normal. Vull agrair al policia municipal que em deixés fer aquet acte d’amor vers el meu fill i felicitar-lo per ser un Ser Humà com cal. No oblidaré mai el ulls d’amor d’aquest policia municipal. Gràcies.

Comments are closed.

Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies