Jordi Casanova explica a l’Aula en què consisteixen els aliments transgènics

La darrera sessió de l’Aula Extensió Universitària, celebrada dimarts dia 5, va tractar sobre els transgènics. L’encarregat de dur a terme la classe va ser el biòleg Jordi Casanova que de manera molt pedagògica, i utilitzant d’exemples una mula, els problemes de creixement de Leo Messi o l’elaboració del pa, va explicar en que consisteixen aquests aliments tan polèmics.
Una explicació que va iniciar trencant prejudicis i mostrant que la producció de productes ‘transgènics’ és una pràctica molt antiga i que la manipulació de les espècies no és intrínsecament dolenta ni perjudicial. Una aproximació científica a un tema que permet formar-se millor una opinió al voltant del debat obert a l’entorn de les condicions i les regulacions de la producció i comercialització d’aquest tipus d’aliment.La propera lliçó de l’Aula també tractarà un tema que es pot relacionar amb l’actualitat. L’historiador Salvador Claramunt parlarà de ‘El naixement de la banca’, és a dir una classe d’història medieval però que de ben segur servirà també per entendre quina ha estat l’evolució del negoci dels diners.