Vuit restaurants locals participaran en la Setmana de la carxofa
Es celebra del 13 al 19 de febrer a iniciativa del Gremi d’Hostaleria
Després del bacallà i els bolets arriba el torn de la carxofa. Durant una setmana vuit establiments del municipi oferiran plats amb aquesta flor comestible baixa en greixos, rica en fibra i molt utilitzada en la cuina catalana. Característica de la tardor a la primavera i que es pot trobar fàcilment com a producte de proximitat és sempre un bon atractiu culinari en les diferents formes com es pot preparar.
La celebració, a iniciativa del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès i amb el suport de l’Ajuntament, comptarà amb la participació de vuit restaurants. Començaran Ca la Cristina, Can Mas i La Majareta que oferiran un plat amb carxofa en el seu menú diari entre setmana. I tancaran la proposta el cap de setmana els restaurants Tikú, El Cultural, Centre, Braseria Ripollet i Maverick Tapas que també oferiran un plat al menú i tres a la carta.