El servei de lloguer de bicicletes R-Bici es tornarà a obrir després de setmana santa

El servei va registrar una gran acollida // RdR

Potser no serà gratuït, encara es desconeix com es gestionarà però des del PMO consideren que la resposta obtinguda valida l’experiència i assegura la seva continuïtat. El R-Bici, un servei de lloguer de bicicletes gratuït, es va posar en marxa el passat 28 de juny i fins el 30 de setembre al parc del Riu Ripoll. En les 11 setmanes que ha estat obert s’han registrat 1.038 préstecs i han participat 483 persones. Demanades majoritàriament per fer passejades, la meitat dels préstecs han estat de dues hores de durada i sobretot en horari de tarda els dijous, dissabtes i diumenges. 

Les xifres de préstecs; el fet que no s’han registrat incidents, més enllà d’un parell d’accidents i la bona valoració feta pels usuaris en les enquestes de satisfacció porten al PMO a valorar amb satisfacció l’experiència. El regidor d’ocupació, Ferran Tornel, ha assegurat que després de la setmana santa de 2014 es tornarà a posar en marxa. Des d’ara i fins al gener s’estudiarà la forma de gestió del servei i les condicions d’ús, sense descartar algun tipus de pagament, possibilitat ben vista per la majoria dels usuaris.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies