El Mercat tanca el cicle ‘La cuina de Ripollet’ amb un pollastre rostit
El passat 25 d’abril s’estrenava el cicle ‘La cuina de Ripollet’ a la recent aula de cuina del Mercat Municipal. Un programa que, gràcies a paradistes, restauradors i voluntaris, buscava dinamitzar el mercat. El cicle ha estat enfocat des d’una vessant intercultural i al llarg de més de 15 sessions s’han ensenyat receptes de Cuba, Rússia, Marroc, Hondures, Índia, Veneçuela o Equador, entre d’altres. Però també ha comptat amb receptes típiques d’aquí, com el fricandó o la truita de patates.
La darrera sessió del programa serà el dimecres 25 de juliol a les 18h, a la mateixa aula de cuina, amb una recepta molt ripolletenca. I és que l’Albert de la rostisseria Ca l’Elvira ensenyarà a fer el pollastre rostit com el fan a la mateixa rostisseria. Com sempre, l’activitat serà gratuïta. Com la resta de receptes es podrà veure també després al canal de Youtube RipolletTV.
.
.