El Ripollet Gastronòmic s’estrena amb èxit i continua amb un arròs de verdures

El projecte Ripollet Gastronòmic va aixecar el teló el passat divendres. Una proposta que vol posar en valor la restauració i la gastronomia de la ciutat, inspirada en l’exposició que acull el CIP Molí d’en Rata, “Menús de guerra”.
Així, l’espai de degustació del Mercat Municipal va acollir amb èxit la primera sessió, en la qual Víctor Rodríguez i Albert Martínez, acompanyats per Carme Dou, van cuinar dues receptes de mandonguilles, la versió tradicional i una altra versió de peix amb salsa thai. La recepta va estar maridada amb el còctel que va preparar el sommelier Alfons Rius, amb gin xoriguer, tònica, llimona i infusió d’olivera, romaní i menta.
La següent sessió serà aquest divendres, 21 d’abril. Els xefs Héctor Costa i Víctor Rodríguez un arròs de verdures i una crema de carbassa. Els acompanyarà el sommelier Toni Barros i hi estaran convidats Joan Ramon Costa i Eulàlia Navinés.