Mandonguilles en el primer ‘showcooking’ del Ripollet Gastronòmic

Aquest divendres 14 a partir de les 18h al Mercat Municipal començaran els ‘showcookings’ o demostracions de cuina del projecte Ripollet Gastronòmic. El primer plat del menú seran mandonguilles i els encarregats d’explicar com fer-les seran els cuiners Alberto Martínez Fernández i Víctor Rodríguez (KÖK). Estaran acompanyats per Alfons Rius que oferirà el maridatge i comptaran amb la Carmen Dou com a convidada.
El programa permetrà aprendre a fer un plat diferent cada divendres fins a mitjans de maig. Cuiners, sommeliers i forners locals ensenyaran cada setmana receptes de canelons, croquetes, bacallà, i també pa i dolços.
Més informació sobre el projecte Ripollet Gastronòmic
Programa
14 d’abril – Alberto Martínez, cuiner i professor i Víctor Rodríguez (Kök) amb el sommelier Alfons Ríos.
21 d’abril – Héctor Costa, cuiner, i Toni Barros (Enovin).
28 d’abril – Albert Jané (Ca l’Elvira) i Clarisse Cavalcanti (La Boteca).
5 de maig – Lorena Bailón (El Cultural), Manolo (Sirocco) i Isaac Llargués (Menestral).
12 de maig – Albert Romero, cuiner i Albert Martínez, cuiner.
19 de maig – Robert Juan de l’obrador Apassiona’t i Jaume Ordeig
3 de juny – Fira de Gastronomia Local