Els experiments i la cuina sostenible són les properes activitats de la Casa Natura
La Casa Natura organitza properament dues activitats dins de l’Agenda de Tardor. La primera es durà a terme dissabte, 16 de novembre, i estarà adreçada a un públic familiar. Es tracta de l’activitat “Fem de científics! Experiments amb la natura del parc”, emmarcada dins la Setmana de la Ciència i on els participants podran experimentar amb elements naturals que es troben al Parc dels Pinetons, com l’aigua, els arbres o les plantes aromàtiques. L’activitat, que començarà a les 11h al costat de la zona de barbacoes, és gratuïta però cal fer inscripció prèvia al Museu Blau, trucant al 93 256 22 20 o enviant un correu electrònic a l’adreça activmuseuciencies@bcn.cat.
Cuinar de forma sostenible
La segona activitat, emmarcada dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, se celebrarà el dimecres 20 de novembre, a les 18h a la Casa Natura. Es tracta de l’activitat “De l’hort a la cuina”, que busca ser un intercanvi de trucs i idees per cuinar més sostenible i sa a partir dels fruits de l’hort urbà. La cooperativa Jardinet parlarà sobre l’hort a l’hivern i els seus productes i la planificació. També es tractaran temes com el compostatge a partir dels residus generats a casa i la conservació d’excedent de productes. L’activitat també és gratuïta però cal fer inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça casadenatura@gmail.com o trucant al 670 29 12 77.