La Casa Natura proposa un taller de cuina per fomentar el reaprofitament d’aliments
Quan decidim llençar a les escombraries aliments aptes per al consum humà no només llencem menjar sinó també tots els recursos utilitzats en la seva producció i comercialització. Basant-se en aquesta idea la Casa Natura organitza el proper dimecres 19 de novembre un taller de cuina sota el títol ‘El menjar s’ha d’aprofitar’. L’activitat començarà a les 17.30h i mostrarà com es pot cuinar de forma divertida utilitzant restes de menjar i es donaran idees per aprofitar aliments que d’altra manera es llençarien a les escombraries. La participació al taller és gratuïta però cal una inscripció prèvia que es pot fer fins un dia abans al correu electrònic mediambient@ripollet.cat o contactant amb la Casa Natura o la regidoria de Medi Ambient.
L’Agenda de Tardor de la Casa Natura inclou altres tallers i activitats relacionats amb la reducció de residus. Així la propera convocatòria serà el 3 de desembre i porta per títol ‘Per Nadal fem menys residus’.